DBF 924

4 'lü Medium Spor Seti

DBF901 Bacak ve bel esnetme aleti

AMAÇ VE FAYDALARI

Ürün fonksiyonunda, bacakların üst ve yan bölgesinde yer alan ön ve arka kaslar ile bedenin bacak , bel birleşim bölgesindeki kasların , eklemlerin çalıştırılmasını , esnetilmesini sağlar. Beden’in bu bölgesindeki kan dolaşımının hızlanmasını ve kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlayacak şekilde üretilmiştir.

 İŞLEYİŞ VE KULLANIM

Bacak esneme ve çalıştırma aleti aynı anda iki kişinin spor yapabilmesine olanak tanır.   El tutunma bölgesi tek merkezden iki kişinin kullanabileceği şekilde ergonomik olarak tasarlanmıştır.

 

DBF908 - Bel Esnetme aleti

AMAÇ VE FAYDALARI

Ürün iki ayrı fonksiyonda; basen bölgesi ön ve arka kasları ile sırt üstü yan bel kaslarının çalıştırılmasını ve bedenin kan dolaşımının hızlanmasını ve kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlayacak şekilde üretilmiştir.

 İŞLEYİŞ VE KULLANIM

Bel esnetme aleti aynı anda üç kişinin kullanımına uygun şekil’de ; bir ayrı oturma ve iki ayrı döner platform ekipmana sahiptir. El tutunma bölgesi tek merkezden üç kişinin kullanabileceği şekilde ergonomik olarak tasarlanmıştır

 

DBF904– kondisyon bisikleti

AMAÇ VE YARARLARI:

Ürün tek fonksiyonda, bacak bölgesindeki ön ve arka kaslar ile baldır kasları ve eklemlerinin çalıştırılarak esnetilmesini, bedinin bu bölgesinde kan dolaşımının hızlanmasını ve kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlayacak şekilde üretilmiştir.

İŞLEYİŞ VE KULLANIM:

Bisiklet tek kişilik kullanıma sahiptir.  oturma ve pedal ekipmanı ile bir kişilik spor ekipmanına sahiptir. El tutunma ve sele kişinin rahat kullanabileceği ve aletlerin fonksiyonuna uygun şekilde ergonomik olarak tasarlanmıştır

 

DBF910 - Tekli Yürüyüş Bacak Güçlendirme Aleti

AMAÇ VE FAYDALARI

Ürün bir fonksiyonda, özellikle bacakların yan ve alt bölgesinde yer alan ön ve arka kaslar ile bedenin bacak eklem ve kasların çalıştırılarak güçlendirilmesini, bacak bölgesinde ritmik koordineli çalıştırılmasını, kalp egzersizi olan yürüyüş sayesinde kalbin düzenli çalışmasını, kan dolaşımının hızlanmasını ve kaslara daha fazla oksijen gitmesini sağlayacak şekilde üretilmiştir.

 İŞLEYİŞ VE KULLANIM

Uzay yürüyüş aleti bir kişinin kullanımına olanak verecek şekilde el tutunma aparatına sahip olacak ve ergonomik olarak tasarlanmıştır.

 

İzmir dış mekan spor aletleri ve İzmir dış mekan spor aleti konusunda uzmanlarımızca üretimi sağlanan vücut geliştirme , güçlendirme aletleri ile parklar da vazgeçilmeniz olacaktır.

 




Porto

İletişim

Cüneytbey mah. Gümüldür Çevre Yolu üzeri No:206 / 204 Menderes – İZMİR
Telefon : +90 232 237 01 12
Telefon : +90 232 237 01 13
Fax : +90 232 237 01 10
Email : db@dbpark.com.tr