D 1200

D&B Aydınlatma Park Bahçe Ekipmanları tarafından üretilen D1200 Modern aydınlatma direği tasarım ödüllü ürünlerimizdendir.

Kent aydınlatmaları üretiminde kalite, minimum enerji tüketimi ve tasarımı ön plana çıkartarak, sektördeki rakiplerine öncülük eden DB Aydınlatma tarafından üretilen aydınlatma direkleri, galvanize edilmiş metal, alüminyum ve birinci sınıf polikarbon malzeme kullanılarak üretilmiştir. Sokak , cadde, park, bahçe, alışveriş merkezleri gibi dış mekanlarda kullanım için ideal olan ürün; hem kullanıcı deneyimi hem de dayanıklı olması nedeniyle tercih sebebi olmaktadır.

Galvanize edilmiş metal ve alüminyum üzeri elektrostatik toz boyaya sahip ana gövde ile dış mekanaydınlatma direkleri, rüzgar, yağmur , güneş gibi hava şartlarına, korozyona , ısı değişikliklerine darbelere dayanıklıdır, şık tasarımdan ödün vermeden minimum enerji tüketimi ile maximum ışık verimliliği sağlayacak şekilde üretilmiştir.

Aydınlatma direklerimiz; bakım gerektirmez yıpranmadan uzun yıllar kullanıma uygundur.

Modern kent yapısını daha estetik hale getirmek ve yol , cadde , alışveriş merkezleri, sokak, park, bahçe, piknik alanları, sahil , yürüyüş yolları gibi dış mekanlarda kullanıcıların ve kurumların sağlıklı bir şekilde kullanması ve müdahale edebilmesini sağlamak amacıyla üretilen aydınlatma direkleri, modern ve şık tasarımı ile dikkat çektiği gibi, teknik yapısı ile de ideal kullanım sunmaktadır.

D&B Aydınlatma Park Bahçe Ekipmanları tarafından üretilen bütün ürünler de olduğu gibi aydınlatma direkleri de TSE standartlarına uygun olup ISO Kalite Belgesi ile Avrupa Standartları Kalite Belgesi’ne sahiptir.

 
-Özellikler -

Korozyona karşı dayanıklı alüminyum gövde
Özel alüminyum soğutucu
Polikarbon iç yansıtıcı
Galvaniz çelik çekme boru
Temperli cam
Profesyonel ışık yönetimi
Paslanmaz cıvata ve vidalar
Silikon conta , sıvı sızdırmazlığı
Plastikel kaplama
Elektrostatik boya
Garantili Led modül ve G12 porselen duy seçeneği ile
Galvanize çelik çekme boru
Alüminyum döküm
 

-EBATLAR-

En  70cm

Boy 3m.




Porto

İletişim

Cüneytbey mah. Gümüldür Çevre Yolu üzeri No:206 / 204 Menderes – İZMİR
Telefon : +90 232 237 01 12
Telefon : +90 232 237 01 13
Fax : +90 232 237 01 10
Email : db@dbpark.com.tr